Nieuw!

Kan je geloven dat er tot heden geen whisky club bestond in de Zaanstreek?

Het is niet altijd even gemakkelijk om in je directe omgeving in contact te komen met andere whisky liefhebbers. Uiteraard zijn er proeverijen en slijters waar je wel eens iemand tegen het lijf loopt, maar vaak is de drempel hoog.

ZaanDram gaat met leuke proeverijen, voor en door leden, whiskyliefhebbers uit de hele omgeving met elkaar in contact brengen. Uiteraard zal dit aanvankelijk klein beginnen, maar we hopen veel mensen enthousiast te maken voor het levenswater.

Binnenkort meer!

Advertentie

Over Sjoerd de Haan-Kramer

I'm very interested in booze, with a focus on whisky. I like to listen to loads of music and play lots of Magic: the Gathering, and board games too. I'm married to Anneke, have two daughters Ot and Cato, a son Moos and a cat called Kikker (which means Frog, in Dutch). I live in Krommenie, The Netherlands.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Nieuw!

 1. Giovanni zegt:

  beste Sjoerd,
  een geweldig idee, ben benieuwd wat het gaat worden…zelf ben ik oprichter van een whisky genietschap in Amsterdam (01-2011) ookal woon ik in zaandam…ik kan als liefhebber een initiatief als dit alleen maar toejuichen..heel veel succes
  Giovanni
  neem eens contact op dan kunnen we eventueel samen activiteiten ontplooien en de eventuele kosten drukken….

 2. Jolanda zegt:

  Ik ben blij dat jij deze taak op je gaat nemen, want dat wordt best druk naast mijn winkel. Zoals je weet wil ik je er natuurlijk wel bij helpen!
  Succes, groetjes Jolanda Buhrs
  Slijterij Drinks & Gifts in Krommenie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s