Annulering

Helaas helaas. Ik moet iedereen die deze pagina nog wel eens bekijkt teleurstellen. Ondanks dat het me erg leuk lijkt om een club op te richten en de daaraan gekoppelde activiteiten te organizeren kom ik er niet aan toe.

Alhoewel de kleine dingen eenvoudig te doen lijken kom ik er niet eens aan toe om een locatie te regelen voor een eerste kennismaking en proeverij, laat staan om activiteiten te organiseren en de administratieve activiteiten die erbij komen kijken te voltooien.

Bij deze is dus, wat mij betreft, ZaanDram van de baan. Mochten er mensen geinteresseerd zijn om hier alsnog mee verder te gaan hoor ik het uiteraard graag!

Advertentie

Over Sjoerd de Haan-Kramer

I'm very interested in booze, with a focus on whisky. I like to listen to loads of music and play lots of Magic: the Gathering, and board games too. I'm married to Anneke, have two daughters Ot and Cato, a son Moos and a cat called Kikker (which means Frog, in Dutch). I live in Krommenie, The Netherlands.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Annulering

  1. gjr71 zegt:

    Heel jammer Sjoerd! Is erg leuk om te doen, maar goed ik zit ook in een bevoorrechte positie met het proeflokaal van DH17 en de geweldige samenwerking met hun. Activiteiten gaan hard en club groeit gestaag richting 40+ leden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s