Uitstel

De bedoeling was om eind augustus een eerste bijeenkomst te organiseren, uiteraard samengegaan met een whiskyproeverij.

Wegens omstandigheden en overmatige drukte ben ik er helaas nog niet aan toegekomen om dit volledig rond te krijgen en daarom wordt het uitgesteld. Ook hielp het vinden van een beschikbare locatie in combinatie met mijn eigen agenda niet mee.

Ik verwacht in de loop van oktober een start-up bijeenkomst te houden. In die bijeenkomst zal de uiteindelijke vorm van de vereniging bepaald worden, en zal er gesproken worden over activiteiten, lidmaatschap, contributie en uiteraard de rolverdeling binnen de vereniging.

Inmiddels ben ik in gesprek gekomen met een aantal kleine andere verenigingen in oprichting (Whisky Club Bergen op Zoom, Whisky and More Amsterdam (WhaM)) en zijn er ideeen over oprichting met alle haken en ogen daaraan uitgewisseld.

Advertentie

Over Sjoerd de Haan-Kramer

I'm very interested in booze, with a focus on whisky. I like to listen to loads of music and play lots of Magic: the Gathering, and board games too. I'm married to Anneke, have two daughters Ot and Cato, a son Moos and a cat called Kikker (which means Frog, in Dutch). I live in Krommenie, The Netherlands.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s